GASTROBAR 2H

GASTROBAR 2H Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 408 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gastrobar 2H. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 21:25 Bestelling om 17:00 besteld en ervoor gekozen om de bestelling om 19:00 te laten bezorgen. Bezorger was er echter pas om 19:35. Daarnaast was dit keer alleen de friet echt lekker. Sparerib was taai en de maiskolf hard en droog. Jammer van de €46
21 jun 2022 om 9:25 Burger was echt rauw van binnen, zielig supermarkt broodje - Ribs oud/droog. Zijn er zelfs ziek ervan geworden. Enekele maanden geleden was dit nog een goed restaurant, de laatste tijd niet meer. Dit was de laatste keer voor ons.
13 jun 2022 om 22:32 Vlotte bezorging, vriendelijke bezorger, erg lekker gegeten. Zag er allemaal aantrekkelijk en netjes verzorgd uit. Heel lekkere spareribs en superfrieten.
12 jun 2022 om 20:27 Ondanks foutje van onze kant perfecte bezorging!
8 jun 2022 om 21:21 Aside from the fries which is ok. The ribs had a bad smell and weird after taste i didn’t eat any at all. Mais also was so overcooked and wrinkly not fresh at all. I also did not receive the drink i paid for. Will never order again.
5 jun 2022 om 19:29 Door een fout van thuisbezorgd. Hadden wij het verkeerde gerecht gekregen. We hebben contact opgenomen met Gastrobar 2H. Zij hebben dit snel en goed opgelost.
22 mei 2022 om 19:18 1e keer, zeker niet laatste keer. Netjes verpakt, super!
4 mei 2022 om 21:35 Super spareribs !
22 apr 2022 om 22:07 Spareribs waren lekker, jerk chicken was heel lekker maar die friet is stiekem toch wel het beste! Zeer goed verpakt en nog steeds een presentje met persoonlijk bedankje erbij! Top zaak dit!!
22 apr 2022 om 9:17 Al vaker hier eten besteld, altijd super geweest. Gisteren eten besteld en de hamburgers en frieten waren zo zout dat het niet te eten was. Voor zoveel geld verwacht ik toch fatsoenlijk eten. Twijfel of ik hier ooit nog ga bestellen.
15 apr 2022 om 8:55 Zoals altijd top kwaliteit en persoonlijke touch. De spareribs zijn altijd lekker.
14 apr 2022 om 10:02 Jammer alles prima behalve orde koude stukjes friet Niet voor herhaling vatbaar